Ρηχά Νερά

Ρηχά Νερά
Ρηχά Νερά

Η πιο κοσμική παραλία της Μύρινας, όπου βρίσκεται και το θρυλικό πλέον συγκρότημα «ΑΚΤΗ ΜΥΡΙΝΑ», κοντά στο Ρωμαίικο Γιαλό. Το target group της, περιλαμβάνει ηλικίες από πολύ μικρές μέχρι πολύ μεγάλες και προσφέρει χαλάρωση και άραγμα στα μπαράκια της παραλίας ή σπορ πάνω στο κύμα. Όσον αφορά στη μουσική, θα ακούσεις από ελληνική μέχρι chill out ξένη. Διατηρεί την αίγλη του κλασικού παραλιακού θέρετρου, προσθέτοντας κάθε χρόνο νέες αφίξεις στο δυναμικό της.

 • Αυλώνας

  Αυλώνας

  Ο πρώτος κόλπος αμέσως μετά τα Ρηχά Νερά, με υπέροχη αμμώδη παραλία, για πιο ήσυχο μπάνιο. Τα ηφαιστειώδη γύρω νησάκια είναι ό,τι πρέπει για τους ψαροντουφεκάδες.
  περισσότερα
 • Παραλία Θανούς

  Παραλία Θανούς

  Ξεχωριστή και δημοφιλής. Εδώ χτυπά η καρδιά της τουριστικής σεζόν: άπειρα ενοικιαζόμενα δωμάτια, ταβέρνες, καφέ, ψάθινες ομπρέλες, ξύλινα τραπέζια, ξαπλώστρες, μουσικές, αλλά και γυμνισμός –αν αυτό ψάχνεις- σε μια ιδιαίτερη παραλία.
  περισσότερα
 • Πλατύ

  Πλατύ

  Από τις ομορφότερες αμμουδιές -πολύ κοντά στην πόλη- που συγκεντρώνει και πολύ κόσμο. Η περιοχή αναπτύσσεται τουριστικά ολοένα και περισσότερο.
  περισσότερα
 • Lemnos Village

  Από τις πιο φημισμένες παραλίες του νησιού είναι αυτή που βρίσκεται μπροστά από το ξενοδοχείο «Lemnos Village».
  περισσότερα
 • Άη Γιάννης

  Άη Γιάννης

  Μια αγαπημένη και ιδιαίτερα δημοφιλής παραλία, με εξαιρετικά διαυγή νερά.
  Καθώς κατεβαίνεις προς την άκρη της παραλίας, το περιποιημένο καφέ-μπαρ «Cave» σε περιμένει δίπλα στην αμμουδιά και ακριβώς κάτω από τη σκιά του βράχου
  περισσότερα